Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar’a nafaka ödeme konusunda ilk kez sesini duyurdu!

Oyuncu Deniz Uğur ve Reha Muhtar arasındaki 14 yıllık evlilik 2010 yılında son bulmuş, çiftin ikiz çocukları Mina ve Poyraz’ın...

Oyuncu Deniz Uğur ve Reha Muhtar arasındaki 14 yıllık evlilik 2010 yılında son bulmuş, çiftin ikiz çocukları Mina ve Poyraz'ın velayeti ise mahkeme kararıyla paylaşılmıştı.

Kızları Mina, anne Deniz Uğur'a emanet edilirken, oğulları Poyraz ise babası Reha Muhtar'ın yanında kalmaya başlamıştı.

Reha Muhtar'a 7 bin 500 TL nafaka!
Velayet paylaşımının ardından nafaka konusu da gündemde yer buldu. İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen davada mahkeme, Deniz Uğur'un oğlu Poyraz için babası Reha Muhtar'a aylık 7 bin 500 TL iştirak nafakası ödemesine karar verdi. Bu karar, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Uğur'dan çok sert tepki: 'Adam olmanın cinsiyeti olmaz!'

Mahkemenin nafaka kararı sonrası sessizliğini bozan Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini dile getirdi. Uğur, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
'Nafakanı aksatmadan, gururla ödeyeceğim Reha Muhtar çünkü adamlık bunu gerektirir. Görüldüğü üzere adam olmanın cinsiyeti yoktur.'

Deniz Uğur'un bu paylaşımı, takipçileri tarafından büyük bir destekle karşılandı. Birçok kullanıcı, Uğur'un güçlü ve cesur tavrını takdir ederken, nafaka kararının da emsal teşkil etmesi gerektiğini savundu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme