Deniz Yücel’den Net Mesaj: Milletin Egemenliği Geri Getirilecek

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Deniz Yücel, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve...

TAKİP ET

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Deniz Yücel, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı ve seçim çalışmalarını sürdürdüğü bölgelerde gençleri ziyaret etti. Yücel, tek adam yönetimine karşı çıkarak parlamenter sistemin yeniden inşa edileceği, milletin egemenliğinin geri getirileceği bir düzen için oy kullanılması gerektiğini savundu.

Yücel, bayram öncesi insanların umutlarının arttığını söylerken, asıl bayramın oyların kullanılacağı 14 Mayıs'ta gerçekleşeceğini belirtti. Başkanlık sisteminin ülkenin sorunlarının kaynağı olduğunu savunan Yücel, tek adam yönetimine karşı çıkarak parlamenter sistemin yeniden inşa edileceği, milletin egemenliğinin geri getirileceği bir düzen için oy kullanılması gerektiğini söyledi.

'AKP İktidarının Politikaları Ekonomiyi Çökertiyor'

Yücel, 14 Mayıs'a yaklaşırken insanların gerçeklerle yüzleştiğini belirtti ve şunları söyledi: 'Ittifak yaptıkları tarikat bozması partiler, cumhuriyetin tüm kazanımlarına ve özellikle kadın ve çocuk haklarına göz dikmiştir. Atatürk'e düşmanlık besleyerek, milleti dil, din, ırk ve hatta cinsel tercihler üzerinden bölmeyi ve çatışmaya yönlendirmeyi amaçlıyorlar. Öte yandan, halkımız AKP iktidarının üretimden yoksun, yandaş besleyen ve çarpık ekonomik politikalarının sonucunda cebindeki paraların eridiğinin farkında. Biz 'Sana Söz' vererek, Türkiye'de üretimi teşvik eden projelerimizle, insan gücümüzü harekete geçiren çalışmalarımızla, her kesimi kucaklayan ve ayrıştırmaları sona erdiren bir anlayışla geleceğimizi taahhüt ediyoruz. Artık Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde, ülkemize huzur, barış, refah ve adalet getirme zamanı geldi. Anlayacağınız, artık saraylıların değil, milletin söz sahibi olduğu bir dönem başlıyor. 23 Nisan'da, 100. yılını kutladığımız bu özel gününde tüm çocuklarımıza ve halkımıza söz veriyoruz! Beklenen ve özlenen Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz.'

(e.s)

 

 

Bakmadan Geçme