Denizli’nin yeni Orman Bölge Müdürü Üçgül

Orman Genel Müdürlüğü, Hatay Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Üçgül’ü yeni bir göreve atayarak, Denizli Orman...

TAKİP ET

Orman Genel Müdürlüğü, Hatay Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Üçgül'ü yeni bir göreve atayarak, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'ne getirdi.  Denizli Orman Bölge Müdür Vekili Ahmet Demirci'den görevi devralan Ahmet Üçgül, devir teslim sonrası birim amirleriyle tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

 

Ahmet Üçgül, devir teslim sonrası bölge müdürlüğü toplantı salonunda birim amirleriyle bir araya gelerek, bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Yeni görevinde, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'nün ekipleriyle yakın iş birliği içinde olacağını ifade eden Ahmet Üçgül, bölgenin orman varlıklarını korumak ve doğayı koruma konusunda büyük bir sorumluluk taşıdıklarının altını çizdi.

Üçgül, 'Orman Genel Müdürlüğü'nün Bölge Müdürleri ataması, ülkemizdeki orman varlıklarının korunması ve sürdürülebilir yönetimi açısından son derece önemli bir adımdır. Bu atama ile birlikte, Denizli'deki ormanların sürdürülebilir şekilde yönetilmesi ve gelecek nesillere aktarılması için gerekli çalışmaların yapılacağına inanıyoruz. Ahmet Üçgül gibi deneyimli ve başarılı yöneticilerin, ülkemizin orman varlıklarının korunması ve doğanın sürdürülebilir şekilde kullanılması için büyük bir katkı sağlayacaklarına inanıyoruz' dedi.

Bakmadan Geçme