Dikkat! Manisa'da Mimar Sinan Bulvarı'nda trafik düzenlemesi: Trafiğe geçici kapanmalar!

Manisa'da hayata geçirilecek Farklı Seviyeli Katlı Kavşak Projesi nedeniyle Mimar Sinan Bulvarı ve çevresindeki bazı yollar 18-21 Ekim tarihleri arasında trafiğe kapatılacak. Kısa süreli açık tutulacak olan güzergah için alternatif yollar öneriliyor. Tüm detaylar haberimizde... 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Bulvarı Farklı Seviyeli Katlı Kavşak Projesi kapsamında yapılacak çalışmalar nedeniyle Mimar Sinan Bulvarı ve çevresindeki bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 18 Ekim Cuma günü saat 09.00'dan başlayarak, 21 Ekim Pazartesi günü saat 07.00'ye kadar sürecek çalışmalar sırasında D565 İzmir-Manisa Karayolu Ayrımı, Manisa Çevre Yolu Ayrımı ve Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki belirli noktalar geçici olarak ulaşıma kapatılacak. Ayrıca, 20 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan Vestel Manisa Yarı Maratonu nedeniyle, Mimar Sinan Bulvarı'nın 06.00-12.00 saatleri arasında polis kontrolünde trafiğe açık olacağı ifade edildi.

Detaylar Şu Şekilde:

Kapanacak Alanlar:

D565 İzmir - Manisa Karayolu Ayrımı ile Mimar Sinan Bulvarı
Manisa Çevre Yolu Ayrımı ve Fırat Çakıroğlu Kavşağı Girişi
Mimar Sinan Bulvarı ile Cumhuriyet Bulvarı (OSB)
Geçici Trafik Düzenlemesi:
20 Ekim Pazar günü Vestel Manisa Yarı Maratonu sırasında, Mimar Sinan Bulvarı polis kontrolünde 06.00-12.00 saatleri arasında trafiğe açık olacak.

Belediye, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergahları kullanmalarını önemle rica etti ve anlayışları için teşekkür etti.

Kaynak: Basın Bülteni

Bakmadan Geçme