Dilan Polat ve Engin Polat çifti mahkemeye sevk edildi!

Şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Dilan ve Engin Polat çifti  bugün...

Şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Dilan ve Engin Polat çifti  bugün ifade vermek için Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na getirilmişti. Çift, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Geçtiğimiz hafta, 'kara para aklama', 'vergi kaçırma' ve 'örgüt kurma' suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat, şarkıcı Banu Parlak'ın Bahçeşehir'deki güzellik merkezinin kurşunlanması olayıyla ilgili soruşturma kapsamında azmettirici olarak ifade vermek üzere Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na götürüldü.

Banu Parlak, Bahçeşehir'deki iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili olarak Dilan Polat ile Engin Polat'ı sorumlu tutmuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Parlak, 'Sana ekmek yedirmeyeceğim' diyorsun iş yerime sıkılıyor gece. Gece 01.45'te sıkılıyor bir de 05.00'te sıkılıyor iş yerime. 6 el ateş ediliyor camlarım paramparça, 'ekmek yedirmeyeceğim' diyorsun ardından bu oluyor. İki tane kasklı genç bunu yapıyor, elbet bulunacak bunu buradan söylüyorum onlar bulunacak, nerenin delikanlılığı bu, kadına sıkmam kadına bile sıkamıyorsunuz boş dükkna sıktırıyorsunuz' dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme