Duman, pazar esnafıyla buluştu: Hayat pahalılığına çözüm mü aranıyor?

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, esnafla bir araya geldi. Esnafın sıkıntılarını dinledi. 

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Şirinyer Pazar Yeri'nde esnafla kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Pazarın taşınma sürecine dair bilgi alışverişinde bulunan Duman, esnafın istek ve önerilerini dinleyerek, onların sıkıntılarına dair değerlendirmelerde bulundu.

Hayat Pahalılığına Dikkat Çekti

Kahvaltının ardından pazar yerini dolaşan Başkan Duman, vatandaşların en büyük sıkıntısının hayat pahalılığı olduğunu belirtti. "Bugün burada vatandaşlarımızın en büyük sıkıntısının hayat pahalılığı ve geçim derdi olduğunu gördük" diyen Duman, bu durumu çözmek için çeşitli projeler geliştirdiklerini vurguladı.

Belediye Destekleri Hız Kesmeden Devam Edecek

Buca Belediye Başkanı, belediye lokantası ve askıda yemek uygulamaları gibi destekleyici çalışmaların önemine değindi. Duman, "Derin yoksullukla mücadele eden vatandaşlarımızı bu zorlu günlerde yalnız bırakmayacağız, onlara olan desteğimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuşarak, sosyal yardımlaşmanın önemine vurgu yaptı.

Esnaf ve Vatandaşların Geleceği İçin Çalışmalar Sürecek

Buca Metrosu kapsamında devam eden Şirinyer durağı çalışmaları nedeniyle, pazarın taşınması esnaf için önemli bir değişim yarattı. Başkan Duman, yapılan çalışmalarla birlikte Buca'nın sosyal ve ekonomik yaşamına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Bakmadan Geçme