Ege Üniversitesi’nden Zeren Ertaş için açıklama: Bir kişi daha eksilmeyeceğiz

Dün gece saatlerinde Aydın’da bulunan Işıklı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrencilerinin ihmal ve kontrollerinin yapılmayan asansörün...

Dün gece saatlerinde Aydın'da bulunan Işıklı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrencilerinin ihmal ve kontrollerinin yapılmayan asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybeden son sınıf öğrencisi Zeren Ertaş hayatını kaybederken birçok öğrenci de yaralandı.

Öğrenciler yaşanılan olay sonrasında gece vakti isyan ederek dışarı çıktı ve hayatını kaybeden arkadaşları için seslerini yükseltmeye başladı. Türkiye'nin dört bir yanından KYK yurtları önünde basın açıklaması yapan öğrenciler, 'Bir kişi daha eksilmeyeceğiz' diyerek ihmallerin yapıldığı asansör hayatını kaybeden okul arkadaşları için hesap soracaklarını vurguladı.

Basın açıklamasını okuyan Fadime Özdemir, 'Ege Üniversitesi öğrencileri olarak bir kişi daha eksilmeyeceğiz demek için bugün burada sesimizi yükseltiyoruz. Enes'in, Sibel'in, Resul'ün ve Zeren'in hesabını mutlaka soracağız. Burada Ege'de okuyan tüm sıra arkadaşlarımıza çağrımızdır. Gelin bu sesi birlikte büyütelim' dedi.

 

Haber Merkezi 

Bakmadan Geçme