EGİAD, 6 ayını değerlendirdi

İzmir iş dünyasının protokol isimlerini ağırlayan, derneğin çalışma alanında yol gösterici nitelik taşıyan Ege Genç İş...

İzmir iş dünyasının protokol isimlerini ağırlayan, derneğin çalışma alanında yol gösterici nitelik taşıyan Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Danışma Kurulu, geniş bir katılımla senenin 2023 yılının ilk toplantısını İZQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirdi. Hem kentin hem ülkenin sorunlarının tartışıldığı EGİAD Danışma Kurulu'nun ana gündem maddeleri; EGİAD dönem faaliyetleri ve projeleri, EGİAD Think Tank kapsamında yeni rapor konularının görüşülmesi, Türkiye'nin ve İzmir'in ekonomi gündeminin değerlendirilmesi oldu. İzQ İnovasyon Merkezi Büyük Etkinlik Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, İzmir iş dünyasının temsilcileri katılım gösterdi. EGİAD Danışma Kurulu Geçmiş Dönem Başkanlarımızdan Uğur Yüce ve EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, derneğin komisyon çalışmaları, stratejik çalışma alanlarındaki faaliyetleri aktarılarak başladı.

Etkinliğe, EGİAD Danışma Kurulu Geçmiş Dönem Başkanı Uğur Yüce, Geçmiş Dönem Başkanları Cüneyt Karagülle, Uğur Barkan, Temel Aycan Şen, Aydın Buğra İlter, Emre Kızılgüneşler- İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Faruk Güler-Esbaş Ceo, Mehmet Ali Kasalı-BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı, Fatma Olten-TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı, Hasan Denizkurdu-Denizkurdu Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı, Önder Türkkanı-Arkas Holding Ceo, Prof. Dr. Yusuf Hakan Abacıoğlu-İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü, Levent Kuşgöz-EGİAD Melekleri İcra Kurulu Başkanı, Frederic Pagy- EGİAD Melekleri İcra Kurulu Geçmiş Dönem Başkanı, Yaşar Kuş-Ekonomi Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi, Özlem Sarsın-Dünya Gazetesi İzmir Temsilcisi, EGİAD Danışma ve Yönetim Kurulu Üyeleri gibi sanayinin birçok önde gelen ismi katılım gösterdi.

121 ETKİNLİK

EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, son çalışmalara ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. 6 ayda 121 faaliyete imza attıklarını belirten Yelkenbiçer, EGİAD olarak bu dönem planlanan faaliyetlerini Olten Flarmoni Orkestrası eşliğinde 100. Yıl Konseri, EGİAD Ortaokulu Kapalı Spor Salonunun yapılması, Kasım ayında planlanan Gaziantep İş İnsanları Derneği -GAGİAD ve EGİAD Zirvesi, ESİAD ve EGİAD Dijital Dönüşüm Zirvesi olarak aktardı. Yelkenbiçer, gerçekleşen faaliyetleri de rakamsal olarak şu şekilde özetledi: '7 Uluslararası Faaliyet, 7 Sürdürülebilirlik ve Gelecek Toplantısı, 5 İş Geliştirme Faaliyeti ve İşbirlği, 5 Seminer ve Söyleşi, 5 Sosyal Faaliyet, 16 EGİAD Melekleri Faaliyeti, 33 Melek Yatırımcı Girişimci Buluşması, 4 Girişimcilik Raporu Faaliyeti, 25 Resmi Ziyaret ve İşbirliği, 5 Seminer ve Söyleşi, 9 Siyasi Parti Toplantısı ile etkin ve dolu bir 6 ay daha geçirdik. 25 Yatırım, 3000'in üzerinde Girişimci Değerlendirmesi, 4 Milyon $ yatırım ile girişimcilik sektöründe de adımızdan söz ettirdik. Son 6 ayda etkinliklerimizin görüntülenme oranı 3 bin, tüm etkinliklerimiz basında yer bulma sayısı da 4 bin 442 oldu' dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme