Eğitime tam destek: ÇİBEM'de 750 öğrenciye ücretsiz kurs fırsatı!

Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi (ÇİBEM), yeni eğitim-öğretim yılında kapılarını 750 öğrenciye açtı! Ücretsiz kurslarla gençleri sınavlara nasıl hazırlıyor? Başkan Yıldız, öğrencilerle bir araya gelerek hangi mesajları verdi?

Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi (ÇİBEM), 2024-2025 eğitim-öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaparak 750 öğrenciyle yeni döneme kapılarını açtı. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla faaliyet gösteren merkezde, LGS ve YKS'ye hazırlanan öğrencilere yönelik kurslar başladı.

Başkan Yıldız Öğrencilerle Bir Araya Geldi

ÇİBEM'i ziyaret eden Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, sınıfları gezerek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Yıldız, sınavlara hazırlanan öğrencilere başarılar dileyerek, eğitim süreçlerine destek olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Tüm Kurslar Ücretsiz

ÇİBEM'de verilen tüm kurslar ve eğitim materyalleri ücretsiz olup, LGS'ye hazırlanan 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile YKS'ye hazırlanan 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik eğitimler sunuluyor. Başkan Yıldız, uzman bir kadro ile çeşitli branşlarda öğrencilere ders desteği verilmeye devam edileceğini belirtti.

Başkan Yıldız Derslere Katıldı

Başkan Yıldız, sınıflarda Türkçe ve Matematik derslerine katılarak öğrencilik günlerine geri döndü. Öğrencilerle birebir ilgilenen Yıldız, daha sonra öğretmenlerle de bir araya geldi. Eğitim kalitesini artırmak için öğretmenlerin taleplerini dinleyen Başkan Yıldız, gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

“Geleceğe Daha Güvenle Bakmalarını Sağlıyoruz”

Ziyareti sırasında konuşan Başkan Yıldız, eğitimin toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biri olduğuna vurgu yaptı. Çiğli Belediyesi olarak, gençlerin eğitimine katkı sağlamayı ve onların geleceğe güvenle bakmalarını amaçladıklarını belirten Yıldız, ÇİBEM'deki kursların Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak hazırlandığını ve sınavlara en iyi şekilde hazırlık yapıldığını söyledi. Yıldız, "Çocuklarımızın akademik başarılarını artırmayı hedefliyoruz, onların her zaman yanındayız ve destekçisiyiz" dedi.

Bakmadan Geçme