Elon Musk, Yusuf Dikeç'in yapay zeka videosunu paylaştı

Paris 2024 Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç'in pozları dünya çapında ilgi görürken, Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, milli sporcuya ait yapay zeka videosunu sosyal medyada paylaştı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç'in pozu dünya genelinde büyük ilgi görmeye devam ediyor. X'in sahibi Elon Musk, milli sporcu Dikeç'in yapay zekayla oluşturulmuş bir videosunu sosyal medyada paylaştı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi gururlandıran milli sporcu Yusuf Dikeç, 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile birlikte ülkemize gümüş madalya kazandırmıştı. Bu başarının ardından Dikeç'in pozları dünya çapında büyük ilgi gördü.

Dün, Olimpiyat ve dünya rekoru kırarak sırıkla atlama finalinde 6.25 metreye ulaşan Armand Duplantis, Dikeç'in popüler atış pozunu taklit etti. Bu olay, spor camiasında geniş yankı uyandırdı.

DİKEÇ'İN YAPAY ZEKA VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Dikeç'in ünü sosyal medyada da yayıldı. Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden Dikeç'in yapay zekayla oluşturulmuş bir videosunu paylaştı.
Videoda, Dikeç'in atış yaptıktan sonra elindeki silahın bir içecek şişesine dönüştüğü dikkat çekiyor. Musk, bu paylaşımında herhangi bir yorumda bulunmadı.
Tesla ve SpaceX'in kurucusu Musk, daha önce Dikeç'in İstanbul'daki davetini kabul etmişti.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme