Emeklilere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen’in haberine göre, Seferihisar Alevi ve Kültür Derneği Başkanı Bahar Kaplan ve...

TAKİP ET

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen'in haberine göre, Seferihisar Alevi ve Kültür Derneği Başkanı Bahar Kaplan ve Dernek üyeleri, Tüm Emekliler Sendikası Seferihisar Temsilciliğini ziyaret etti.

11 Şubat 2023'te Seferihisar'da açılış yapmayı planlayan Tüm Emekliler Sendikası Seferihisar Temsilciği, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremi nedeniyle açılışlarını ertelemek durumunda kalmışlardı. Yaklaşık 7 ay önce Seferihisar'da açtıkları temsilcikleriyle faaliyet gösteren Tüm Emekliler Sendikası'na Alevi Kültür Derneği Başkanı Bahar Kaplan ve dernek üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

170'in üzerine üye sayısına varan Tüm Emekliler sendikası Seferihisar Temsilciliğinin Seferihisar'da şube açabilmeleri için 200 üyeye ihtiyaçları olduğu için Alevi Kültür Derneğinden de bazı üyeler de ziyaret esnasında sendikaya üye olarak bu süreci hızlı ilerlemesi için destek verdiler.

Ziyaret esnasında hayırlı olsun dileklerini ileten Kaplan, ' İnşallah Tüm Emeklerin Seferihisar'daki şubeleri en kısa süre sonra açılır. Burada sizlerle güzel temaslarımız, ziyaretlerimiz olur'.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme