Enes Nalbantoğlu'ndan Karşıyaka'ya şampiyonluk yolu

Karşıyaka'nın TFF 3. Lig 1. Grup'taki yeni sezonu, Enes Nalbantoğlu'nun performansıyla dikkat çekti. Hafta sonu oynanan Bulvarspor maçında 2 gol atan Enes, yeşil-kırmızılı formayla bu sezonki ilk gollerini kaydetti.

Karşıyaka'nın TFF 3. Lig 1. Grup'taki yeni sezonu, Enes Nalbantoğlu'nun performansıyla dikkat çekti. Hafta sonu oynanan Bulvarspor maçında 2 gol atan Enes, yeşil-kırmızılı formayla bu sezonki ilk gollerini kaydetti. Karşıyaka, 3-0 galip geldiği bu maçla sezon başlangıcındaki puan eksikliğini kapatarak moral buldu.

Karşıyaka, sezonun ilk haftasında Kırşehir FSK ile golsüz berabere kalarak taraftarlarını üzdü. Ancak ikinci haftada Bulvarspor'u deplasmanda 3-0 yenerek bu mağlubiyeti telafi etti ve 4 puana ulaştı. Bu maçta Enes Nalbantoğlu'nun attığı iki gol, galibiyeti getiren en önemli etken oldu. Tecrübeli kanat oyuncusu, böylece yeşil-kırmızılı formayla gol sayısını 15'e çıkarmış oldu.

ERDAL ÖZTÜRK İLK GOLÜNÜ ATTI

Karşıyaka'nın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği orta saha oyuncusu Erdal Öztürk de Bulvarspor karşısında dikkat çekti. 80. dakikada oyuna dahil olan Öztürk, sadece 6 dakika sonra farkı 3'e çıkaran golü kaydederek yeşil-kırmızılı formayla ilk golünü attı. Erdal Öztürk, ilk iki maçta toplamda sadece 24 dakika süre aldı.

Bakmadan Geçme