Engelli oyuncular SMA!lı İkbal bebek için sahneye çıkacak

Engelli oyuncular, SMA!lı İkbal bebek için Torbalı'da sahneye çıkacak

Torbalı, SMA hastası minik İkbal'e destek olmak amacıyla anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Engelli tiyatrocuların sahneye koyacağı "Aysun Hanım Konak'ta" adlı çocuk tiyatrosu, yarın Torbalı Ticaret Odası Konferans Salonu'nda iki seans olarak izleyicilerle buluşacak. İlk seans saat 20:00'de, ikinci seans ise saat 21:00'de başlayacak.

Ercan Kubaş'ın yazıp yönettiği ve engelli oyuncuların rol aldığı bu özel oyun, tüm yaş gruplarına hitap ediyor ve çocuk oyunu kategorisinde yer alıyor. Gösterimin biletleri 100 TL olarak belirlenmiş olup, elde edilen gelir, minik İkbal'in tedavisine destek olmak amacıyla kullanılacak.

Etkinliğin biletleri Egem Kitap Kafe, BKM Büfe, Abant Kahvecisi ve Ayrancılar'daki Şefin Lezzetleri'nden temin edilebilir. Ayrıca biletler hakkında detaylı bilgi almak ve bilet satın almak isteyenler, 0 537 812 83 63 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.

Bu anlamlı kampanyaya destek vermek ve İkbal'e umut olmak isteyen tüm vatandaşlar, bu özel tiyatro gösterisini izlemeye davet ediliyor.

Bakmadan Geçme