Erdoğan, teşkilat üyelerine Bakan Nebati’nin telefonundan çağrıda bulundu

AK Parti Mersin İl Başkanlığı’nda organize edilen bayramlaşma programına katılım sağlayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin...

TAKİP ET

AK Parti Mersin İl Başkanlığı'nda organize edilen bayramlaşma programına katılım sağlayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı.

Telefondan teşkilat üyelerine çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililerin bayramını kutladı. Erdoğan, yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslimi için Gaziantep Nurdağı'na doğru yola çıkacaklarını, oradaki vatandaşlarla da bayramlaşacaklarını belirtti.

Seçimlerde Mersin'den destek beklediklerini söyleyen Erdoğan, 'İnşallah bu defa çok daha farklı bir neticeyi Mersinli kardeşlerimizden bekliyoruz. Onun için şurada üç hafta kaldı. Büyük bir gayretle Mersin'i inşallah hallaç pamuğu gibi atmanız lazım. Durmak yok, yola devam.' şeklinde konuştu.

'MERSİN'DE REKORLAR KIRACAĞIZ'

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destekleri için teşekkür ederek, 'Bizler Mersin'de büyük bir heyecan içerisinde yola çıktık. Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta Mersin'de rekorlar kıracağız. Akşam da balkonda zaferinizi hep beraber kutlayacağız.' sözlerini kullandı. (M.T.)

 

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme