Evcil hayvanlar için rulo ıslak havlu

Rulo ıslak havlu üreticisi Rolox evcil hayvanlara özel tek kullanımlık, parfümsüz ve 6,5 pH değerinde ıslak havlu üretti

Biyolojik bazlı rulo ıslak havlular, evcil hayvan sahiplerine köpeklerini, kedilerini kuşlarını, toksik olmayan bileşenlerle temizleme fırsatı sunuyor. Alkol veya sert kimyasallar içermeyen rulo ıslak havlular, evcil hayvanların vücudunun her yerinde güvenle kullanılabiliyor.

Köpekler düzenli banyoya ihtiyaç duyarken, çok sık banyo yapmak cildin doğal yağlarını yok eder ve pullu kuru bir cilde yol açabilir. Köpekler banyodan kaçınarak yağlı, kötü kokulu tüyler geliştirebilir ve bu da evcil hayvan sahiplerinin evlerinin her yerinde kepek ve koku bırakabilir. Kedilerin kendilerini temizlediği bilinse de obez kediler vücudunun belirli yerlerine ulaşamıyor. Rolox ıslak havlu, günlük temizlik için kiri, kokuyu ve alerjenleri gidermenin güvenli ve stressiz bir yolu.

Tek kullanımlık ıslak havlu, köpeklerin kulak sağlığını korumak, bakterilerin kulağa girmesini önlemek için döküntü ve kiri temizleme imkanı sunuyor. Evcil hayvanınızda bebek mendili ve şampuanı kullanmamalısınız. İnsan cildinin pH seviyesi köpekten çok farklı. İnsan ürünleri tahrişe ve kaşıntıya neden olabileceği için güvenli değildi.

Rulo ıslak havlu üreticisi Rolox, Japonların oshibori kültürünü Türklerin temizlik anlayışıyla birleştirdi. Yerli marka, bebek, kadın, sporcu, yaşlı, kamp ve karavan tutkunları ve evcil hayvanlara özel tek kullanımlık rulo ıslak havlu üretti.

Sporcular için mentollü ve ferahlatıcı, kamp, çadır, karavan ve doğa tutkunları, maceracılar için bol sabun köpüklü, suyun olmadığı her yerde kullanılabilecek, evcil hayvanlar için parfümsüz ve 6,5 pH değerinde su ile üretilmiş hassas, bebekler ve anneler için güvenli ve nazik temizleme sağlayan, hastalar için vücut temizliğini sağlayan beyaz sabun kokulu ıslak havlular, ayakkabı temizliği için özellikle spor ayakkabıları hedefleyen, bol köpüklü yenileyici formüle sahip ıslak havlular, makyaj temizliği için her cilt tipine uygun, suya dayanıklı makyaj dahil olmak üzere tüm makyajları güvenle temizleyen ıslak havlulardan oluşuyor.

Ürünü tekli ambalajda tek kullanımlık ve kolayca taşınabilir formda üreten Rolox, insanların her yerde yanlarında taşıyabilecekleri pratik çözümler sunuyor. Kişiye özel rulo ıslak havlular, içerdikleri solüsyonlardan ambalajlarına kadar bileşeniyle güven veriyor.

Rolox ürünleri, Ege Üniversitesi laboratuvarları tarafından onaylanmış olup, güvenilirlik ve hijyen konusunda en yüksek standartları karşılıyor. Firmanın geliştirdiği yeni ürün ve ar-ge çalışmaları Rolox'u hem Türkiye'nin hem de dünyanın önde gelen markaları arasında bir adım öne çıkarıyor.

Bakmadan Geçme