Fakıbaba istifa etti, AKP'den ilk açıklama geldi

AK Parti’den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyuran Ahmet Eşref Fakıbaba’nın İYİ Parti’ye katılacağı bilinirken AK Parti’den ilk...

TAKİP ET

AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyuran Ahmet Eşref Fakıbaba'nın İYİ Parti'ye katılacağı bilinirken AK Parti'den ilk açıklama geldi. 

NTV'de yer alan habere göre, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dan konuya ilişkin açıklamada bulundu. Ünal, bir sosyal medya paylaşımı üzerinden bunun magazinini yapmayı doğru bulmadığını belirterek, 'Ne partiye ne Meclis'e bununla ilgili yazılı belge ulaşmadı' açıklamasında bulundu. 

Ahmet Eşref Fakıbaba, 2003 yılından bu yana AK Parti üyesi olduğunu ve AK Parti'de değişik makamlarda görev yaptığını hatırlatarak bir sosyal medya paylaşımında bulunmuştu. 

Fakıbaba Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti:

'2003'te üyesi olduğum AK Parti'de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum. AK Parti üyeliğinden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye milletvekilliğinden de istifa ediyorum.'

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme