Fedon, sezonu Çeşme'de kapattı: Yazı ben başlatır ben bitiririm

Ünlü sanatçı Fedon, Çeşme'de düzenlenen amatör balıkçılık turnuvası 'Big Fish Çeşme 2024'ye katılarak yaz sezonunu sonlandırdı.

Turnuva sırasında denize atlayan Fedon, "Yazı ben başlatır, ben bitiririm" diyerek sezonu kapattığını duyurdu.

"Big Fish Çeşme 2024" Turnuvasında Renkli Anlar

26-29 Eylül tarihlerinde Çeşme Marina'dan start alan "Big Fish Çeşme 2024" amatör balıkçılık turnuvası, sıcak ve güneşli bir atmosferde gerçekleştirildi. Sıcaklığın 32-34 dereceyi bulduğu bu turnuvaya, amatör balıkçılık tutkunları kadar ünlü isimler de katıldı. 50'den fazla Türk ve yabancı bayraklı tekneyle 300'den fazla amatör balıkçı, "Yakala Bırak Yaşat" mottosuyla doğaya saygı göstererek turnuvada yer aldı.

Fedon: "Yazı Ben Bitiririm"

Turnuvaya kendi teknesi "Fed 10" ile katılan ünlü sanatçı Fedon, yarışma sırasında Çeşme açıklarında seyrederken gazetecilerin ilgisini çekti. Kendini Çeşme'nin masmavi sularına bırakan Fedon, basına dönerek "Yazı ben başlatır, ben bitiririm" dedi ve "Kim demiş yaz bitti diye? Eylül ayında böyle bir hava ve deniz olur da ben yüzmem mi?" şeklinde konuştu.

Havalar Soğuyor, Sezon Kapanıyor

Fedon'un yaz sezonunu sembolik olarak kapattığı Çeşme'de, önümüzdeki hafta itibariyle havaların soğuması ve deniz sezonunun sona ermesi bekleniyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme