Fenerbahçe Al Musrati'yi almak için imza atmaya hazır!

Fenerbahçe'de transferin son zamanlarına doğru gündemin başında altı numara transferi geliyor. Direktör Mario Branco’nun yönettiği operasyonda...

TAKİP ET

Fenerbahçe'de transferin son zamanlarına doğru gündemin başında altı numara transferi geliyor. Direktör Mario Branco'nun yönettiği operasyonda amaç altı numaralı formayı giyecek olan kaliteli oyuncuyu alıp sezonu kapatmak. Sarı-Lacivertliler'in hedefindeki yıldız futbolcu için bonservis konusunda fark iyice kapandı.

FERDİ KADIOĞLU SAHALARA DÖNÜYOR MU?

Yıldız futbolcu, sol kalça kasığındaki yırtık nedeniyle Twente deplasmanı ve ligdeki Ankaragücü maçına katılamamıştı. Ferdi, Ay-Yıldızlı formayı da giyemedi. Milli arada iyileşen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Fenerbahçeliler'in jokeri, pazar günkü Antalyaspor müsabakasında sahalara dönmeye hazırlanıyor. Sağlık ekibinin 'oynayabilir' raporu verdiği Ferdi, idmanlardaki görüntüsüyle herhangi bir eksiği olmadığını kanıtladı. 23 yaşındaki futbolcunun pazar günü ilk 11'deki yerini alması taraftarları tarafından bekleniyor.

SONUNA KADAR AL-MUSRATİ

Sportif direktör Mario Branco, Libyalı yıldız için Portekiz'de Braga ile pazarlıkları sürdürüyor. Fenerbahçe, Al-Musrati'yi saflarına katmak için sonuna kadar çabalamaya hazır. Ancak Portekiz ekibiyle peşinat konusunda hala orta yol bulunamadı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme