FETÖ Elebaşı Gülen'in Yeğeninden şoke eden ifşalar  

Fethullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, paylaştığı videoda FETÖ içindeki gerçekleri ifşa etti. 

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, YouTube üzerinden paylaştığı videoda örgüt içindeki bazı gerçekleri ifşa etti. Gülen, “hizmet” adı altında toplanan paraların, kendi gibi gerçekleri anlatmak isteyen kişilerin susması için rüşvet olarak dağıtıldığını vurguladı.

Ebuseleme Gülen, amcası Fethullah Gülen'in anlattığı “ideal insan portresi”nin aslında bir “proje” olduğunu belirterek, bu portre içerisinde “hırsız, katil ve darbecilerin” de bulunduğunu ifade etti. Ayrıca, Fethullah Gülen'in kendi tarafında yer almayanlara karşı kin beslediğini ve Ergenekon davasında haksız yere hapis yatanlar için “Onlara müstahak” dediğini aktardı.

ÖRGÜTE KARŞI ŞÜPHELERİ ARTTIRDI

Videolarında, insanların gerçekleri görmeleri sonucu örgüte para yollamayı bıraktıklarını vurgulayan Ebuseleme Gülen, FETÖ içinde şeffaflığın olmadığını, yönetim kadrosunun maaşlarının gizli tutulduğunu ve kayıt dışı paraların nereye gittiğinin sorgulanmadığını dile getirdi. FETÖ'nün yardım adı altında para topladığı "Time To Help e.V." derneğinin hesaplarının Resmi Gazete'de yayımlanan kararla dondurulması, örgüte yardım edenlerde tedirginlik oluşturdu. Ebuseleme Gülen'in açıklamaları örgüte karşı şüpheleri arttırdı. Bu durumdan dolayı, derneğe bağlı bazı şahısların mevcut banka hesaplarını kapattırıp yeni hesaplar açtıkları da öğrenildi.

Bakmadan Geçme