Galatasaray - Beşiktaş derbisi nereden izlenebilir? 

Galatasaray - Beşiktaş derbisi ve daha fazlası beIN Sports'ta ekranlara gelecek.

Galatasaray - Beşiktaş derbisi ve daha fazlası beIN Sports'ta ekranlara gelecek. Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışı, 28 Ekim Pazartesi akşamı RAMS Park'ta gerçekleştirilecek Galatasaray-Beşiktaş derbisiyle devam edecek. Saat 20.00'de başlayacak bu kritik karşılaşma, ligin zirvesini yakından ilgilendiriyor ve beIN Sports 1 ile TOD ekranlarında stüdyo ve stadyumdan yapılacak canlı yayınlarla sporseverlere aktarılacak.

Pazar günü futbolseverler iki büyük derbiyi bir arada izleme fırsatı bulacak. İlk derbi, Premier Lig'de saat 19.30'da Arsenal ile Liverpool arasında oynanacak. Bu maçın ardından, saat 22.45'te Ligue 1'de Marsilya, Paris Saint-Germain'i ağırlayacak. Bu derbilerin heyecanı da beIN Sports 3 ve TOD ekranlarından takip edilebilecek.

SPİDER CAM KULLANILACAK

Bu sezon Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Galatasaray - Beşiktaş derbisinde de Spider Cam kullanılacak. Stat zemini üzerine asılan tellere bağlı olarak hareket eden 'örümcek kamera', 360 derece dönebilme yeteneği ile dev derbinin tüm anlarını izleyicilere aktaracak.


Bakmadan Geçme