Gazeteci Fatih Altaylı: Avukatım hüngür hüngür ağladı

Altaylı’nın sosyal medya hesapları ve YouTube kanalındaki içerikleri sebebiyle iki ayrı soruşturma başlatıldı. Gazeteci, yazılı bir...

Altaylı'nın sosyal medya hesapları ve YouTube kanalındaki içerikleri sebebiyle iki ayrı soruşturma başlatıldı. Gazeteci, yazılı bir açıklama yaparak yaşadığı süreci paylaştı. Altaylı'nın ifadesine göre, bu durumla ilgili olarak ilk kez basın suçundan ifade verdi ve ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Yazısında, daha önce yaşadığı davalarla ilgili normal bir prosedür izlendiğini ancak bu seferki durumun farklı olduğunu belirten Altaylı, Anayasa Mahkemesi'nin bu konuda bir tepki göstermediği bir dönemde yaşananları 'önemsiz bir detay' olarak değerlendirdi.

Gazeteci, çıkarıldığı mahkemeden tek talebinin yurt dışında eğitim alan kızını görmek olduğunu ancak bu talebinin kabul görmediğini ifade etti. Altaylı, kararı açıklayan kişiye kırgınlık hissetmediğini, asıl üzenin ise 40 yıldır avukatlığını yapan Rezzan Aydınoğlu'nun bu karar üzerine gözyaşlarına boğulması olduğunu aktardı. Gözyaşlarının sebebini sadece karar olarak değil, hukukun düştüğü durum olarak nitelendiren Altaylı, yaşadığı süreçle ilgili duygusal bir çıkış yaptı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme