Gazetemiz gündeme getirmişti: Belediye Dersim çetesine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sosyal medya hesabından paylaştığı Feyyaz Uçar’ın meslek fabrikasında eğitim aldığı...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sosyal medya hesabından paylaştığı Feyyaz Uçar'ın meslek fabrikasında eğitim aldığı anlara dair görüntüler konuşulmaya başlandı. Söz konusu videoda, meslek fabrikasının duvarlarında Hz. Ali'nin resminin yer alması vatandaşların tepkisini çekti. Gazetemizin gündeme taşıdığı konuya ilişkin Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa açıklamalarda bulundu. Boyunağa, sosyal medya hesabı üzerinden, 'İzmir Büyükşehir Belediyesi dersim çetesine teslim edilmiş durumda' dedi.

Boyunağa'nın açıklamaları şu şekilde:

Biz zaten en başından beri söylüyoruz. Büyükşehir Belediyesi dersim çetesine teslim edilmiş durumda. Belli şehirlerden ve belli mezhepten insanlarla kadrolaşıyorlar. Önce Atatürk'ü kullanıp Atatürkçü İzmirlileri kandırdılar. Sonra Alevilik üzerinden kadrolaşmaya gidiyor gibi yapıp alevi vatandaşlarımızı kullandılar. Bu fotoğrafta da görüyoruz ki Hz. Ali'yi vitrine koyup işlerini yürütüyorlar. Bu işten en büyük zararı da yine alevi vatandaşlarımız görüyor. Alevilikte adaletsizlik olmaz, harama bulaşılmaz. Bunlar adaletsiz şekilde kadrolaşıyor ve İzmirlinin parasını helali haramı düşünmeden kendileri için harcıyorlar. CHP de özellikle İzmir'de CHP'li görünümündeki HDP'lilere oy potansiyeli gözüyle baktı. Ne istedilerse vermeye başladılar. Özellikle son 4 yılda artık iş kontrolden çıktı. Kendileri de açık açık her yerde söylemeye başladılar. Büyükşehir bizim kontrolümüzde diye. Özellikle büyükşehir çalışanları çok iyi bilir. Belediye de 3-4 isim vardır belediyeyi onlar yönetir. Tunç Soyer'e birkaç kültürel etkinlik yaptırırlar. Danslar, konserler düzenlenir. Arada tarımla ilgili, doğayla ilgili birkaç video çektirilir. Tunç Soyer başkanlık yapıyorum sanırken bu dersim çetesi kadroları yönetir.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme