Gaziemir Belediyesinden anne adaylarına tam destek

Hamilelik sürecinde nasıl sağlıklı kalabilirsiniz? Doğuma fiziksel ve psikolojik olarak nasıl hazırlanılır? Bebeğinizin temel ihtiyaçlarını karşılayan hediye paketini almaya hak kazandınız mı?

Gaziemir Belediyesi, anne adaylarına yönelik olarak düzenlediği Gebe Okulu ile hamilelik sürecinin sağlıklı bir şekilde geçmesini ve doğuma hazır olmalarını sağlıyor. Eğitimi başarıyla tamamlayan anne adaylarına katılım sertifikalarının yanı sıra, bebeğin temel ihtiyaçlarını içeren hediye paketleri de sunuluyor.

Gaziemir Belediyesi, "Hoş Geldin Bebek" projesiyle annelerin hamilelik sürecinden doğuma kadar sağlıklarını yakından takip ederken, Gebe Okulu ile de annelere hamilelik sürecinde destek sağlıyor. Ebe, diyetisyen, psikolog ve fizyoterapistlerin yer aldığı uzman ekip tarafından verilen eğitimlerle anne adayları doğuma hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırlanıyor.

Kapsamlı Eğitim Programı

Gebe Okulu'nda, ebe tarafından aile planlaması, emzirme danışmanlığı ve bebek bakımı gibi konular işlenirken, diyetisyenler anne adaylarına gebelikte ve emzirme döneminde sağlıklı beslenme hakkında bilgi veriyor. Fizyoterapist eşliğinde yapılan güçlendirici ve duruşu düzeltici egzersizler, anne adaylarının doğuma fiziksel olarak hazırlanmasına yardımcı oluyor. Psikolog eşliğinde verilen nefes egzersizleri ve doğuma yönelik psikolojik hazırlık eğitimleri ise bu sürecin ruhsal olarak daha rahat geçmesini sağlıyor.

Sertifika ve Hediye Paketi

Gebe Okulu'nu tamamlayan anne adaylarına, katılım sertifikalarının yanı sıra bebek bezi, alt değiştirme örtüsü, ıslak mendil, bebek şampuanı ve pişik kremi gibi bebeğin temel ihtiyaçlarını içeren bir hediye paketi veriliyor. Ayrıca, anneler için göğüs pedi ve emzirme önlüğü de bu pakette yer alıyor.

Nasıl Katılabilirsiniz?

Gebe Okulu'nun yeni dönemine katılmak isteyen anne adayları, 999 0 112 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilir ve kayıt yaptırabilirler.

Bakmadan Geçme