Gazilerden Başkan Onur Yiğit'e duygusal ziyaret

Ziyaret sırasında Dernek Başkanı Aydın, şanlı Türk bayrağını Başkan Yiğit'e armağan etti. Bayrağı öperek teslim alan...

Ziyaret sırasında Dernek Başkanı Aydın, şanlı Türk bayrağını Başkan Yiğit'e armağan etti. Bayrağı öperek teslim alan Yiğit, gazilerin varlığıyla onur duyduğunu ifade etti.

Kıbrıs Gazisi olan Orhan Aydın, Başkan Onur Yiğit'e başarı dileklerini iletmek ve desteklerini sunmak için geldiklerini belirtti. Aydın, 'Bu dönem genç belediye başkanları görev aldı. Bu başkanlardan birisi de benim de ikamet ettiğim Balçova'nın başkanı oldu. Kendisinin yanındayız ve başarılar diliyoruz. Duruşuyla ve çalışkanlığıyla bizlere güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz' şeklinde konuştu. Gazilerin toplumun değerli bir parçası olduğunu vurgulayan Aydın, hak ettikleri saygıyı her alanda görmeleri gerektiğini ifade etti.

'GAZİLERİMİ KONUK ETMENİN ONURUNU YAŞIYORUM'

Gazilerin ziyareti sırasında duygu dolu anlar yaşayan Başkan Onur Yiğit, şunları söyledi: 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan giden insanlar olarak ülkemiz için canını ortaya koyan siz gazilerimizi konuk etmenin onurunu yaşıyorum. Güzel sözleriniz beni çok mutlu etti ve duygulandırdı. Size ve Balçovalı hemşerilerime layık olmak için elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın. İyi ki varsınız.'

ZİYARET ANLAM KAZANDI

Gazilerin ziyaretinde, Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit'e verilen Türk bayrağı, hem derin bir anlam taşıdı hem de duygusal anlara sahne oldu. Başkan Yiğit, gazilerin toplumdaki önemine değinerek, onların değerli katkılarını ve fedakarlıklarını unutmadıklarını vurguladı. Ziyaret, gazilerle belediye arasındaki güçlü bağların ve karşılıklı saygının bir göstergesi olarak tarihe geçti.

Başkan Onur Yiğit, gazilere ve Balçovalı hemşerilerine layık olmak için azimle çalışacağını ve onların güvenine layık olmak için elinden geleni yapacağını belirterek, bu anlamlı ziyaret için teşekkürlerini iletti.

ALİ ÖZKAYA

Bakmadan Geçme