Gençlik Merkezi, yeni döneme Salih Güney ile başlıyor

Balçova Belediyesi bünyesindeki Olgun Gençlik Merkezi, ileri yaş grubuna yönelik eğitim hizmetlerine 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde başlayacak.

Merkezin açılışına, Yeşilçam'ın duayenlerinden ünlü sinema sanatçısı Salih Güney de katılarak bir söyleşi gerçekleştirecek ve kursiyerlerle anılarını paylaşacak.

Yaz dönemi nedeniyle faaliyetlerine ara veren Olgun Gençlik Merkezi, yeni dönemde programına üç yeni kurs ekledi. Kahkaha yogası, masal anlatımı-tiyatro ve ritim atölyesi, ilgi görecek yeni kurslar arasında yer alıyor. Merkez, mevcut kurslar arasında resim, akıl zeka oyunları, satranç, İngilizce, hafıza, yaratıcı drama, beden-zihinsel oyunlar, teknolojik cihaz semineri, nefes-spor egzersizi, sudoku, yazı atölyesi ve sandalye voleybolu gibi seçenekleri de sunmaya devam edecek.

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, merkezin ileri yaş grubuna önemli bir hizmet sunduğunu belirterek, “Yıllarını ülkemize hizmet etmek için adamış büyüklerimizi burada misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onlar, bu eğitimler sayesinde oldukça faydalı deneyimler elde ediyor. Onlarla zaman geçirmek çok güzel; kendileri bizim değerlerimiz ve onlarla gurur duyuyoruz. İyi ki varlar,” ifadelerini kullandı.

Merkeze katılmak isteyenlerin, Balçova'da ikamet eden ileri yaş grubunun kayıt için başvuruda bulunmaları teşvik ediliyor.

Bakmadan Geçme