Germencik, incir festivalinde eğlenceye doydu

Germencik Belediyesi tarafından 20'ncisi düzenlenen Geleneksel Tarım, İncir, Kültür ve Sanat Festivali Cumhuriyet Meydanında renkli görüntülerle...

TAKİP ET

Germencik Belediyesi tarafından 20'ncisi düzenlenen Geleneksel Tarım, İncir, Kültür ve Sanat Festivali Cumhuriyet Meydanında renkli görüntülerle başladı. Selatin Mahallesi organik köy pazarının da yer aldığı festivalde vatandaşlara keşkek, sarma, kızartma, gözleme, bazlama ile yöreye özgü tatlar sunuldu. Festivale gelenler kurulan stantlarda eğlenceli anlar yaşadı, alışveriş yaptı.
Çocuk oyun gruplarıyla farklı etkinliklerin yapıldığı etkinliklerde renkli görüntüler de yaşandı. Çocuklar için etkinlikler, şişme oyun grupları, dans, darbuka ve penaltı yarışması yapıldı. Yüz boyama etkinliği ile nostaljik oyunlarla da eğlenceli vakit geçiren çocuklara, pamuk helvası ikram edildi.
Festivalin ilk akşamında sahneye çıkan ünlü sanatçı İrem Derici, sahne performansı ile beğeni topladı. Binlerce vatandaşın ilgi gösterdiği konserde, Derici'nin seslendirdiği şarkılarla vatandaşlar doyasıya eğlendi, unutulmaz bir gece yaşadı. Festivalin ikinci gününde sahne alan Ömer Faruk Bostan konseriyle de vatandaşlar oyun havalarıyla doyasıya eğlendi. Bostan, söylediği şarkılarla hem duygulandırdı hem eğlendirdi. 'Erik dalı gevrektir' parçasına konser alanını dolduran binlerce vatandaş eşlik etti.

İHA

Bakmadan Geçme