Göztepe forvet transferinde tutuştu!

Süper Lig’de iddialı bir takım kurmak isteyen Göztepe, forvet transferi için harekete geçti. SÜPER LİG’DE FORMAYA...

Süper Lig'de iddialı bir takım kurmak isteyen Göztepe, forvet transferi için harekete geçti.

SÜPER LİG'DE FORMAYA GİYMEYE İSTEKLİ

Valenciennes'te forma giyen Mathias Oyewusi'yi kadrosuna katmak isteyen İzmir temsilcisi, Sport Republic tarafından yönetilen Valenciennes'ın kapısını çaldı. 25 yaşındaki forvet geçtiğimiz ara transfer döneminde Zalgiris'ten, İzmir ekibi gibi Sport Republic tarafından yönetilen Valenciennes'e transfer oldu. 2. Lig'den düşen Fransız ekibinde kariyerine devam etmek istemeyen Nijeryalı golcünün Süper Lig'de forma giymeye sıcak baktığı kaydedildi.

ÖNCELİK FORVET TRANSFERİ

Billal Messaoudi, Mame Diouf ve Kenneth Obinna Mamah'ın ayrılmasının ardından elinde sadece golcü olarak Kubilay Kanatsızkuş ve Romulo kalan Göz-Göz de acil olarak forvet transferi yapmayı planlıyor ve Oyewusi için tüm şartlarını zorluyor. Taraftarın sosyal medyadan tepkileri nedeniyle kardeş kulüpten de transferde yardım bekleyen Göz-Göz, transferi bu hafta noktalamak istiyor.

Fransız temsilcisi Valenciennes'le 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Afrikalı oyuncu, geçen sezon başında Zalgiris formasıyla Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi eleme maçlarına çıkmıştı.

BATUHAN VURUŞKANLAR

Bakmadan Geçme