Göztepe kapış kapış…

Göztepe'nin başarılı yıldızı transfer döneminin gözdesi oldu. Göz-Göz’de kontratı süren stoper için Süper Lig’in yeni ekipleri...

TAKİP ET

Göztepe'nin başarılı yıldızı transfer döneminin gözdesi oldu. Göz-Göz'de kontratı süren stoper için Süper Lig'in yeni ekipleri Ankaragücü ve Ümraniye'nin yanı sıra Beşiktaş da devreye girdi, gözler Mehmet Sepil'de. Spor Toto Süper Lig'e 5 yıllık macerasının ardından veda eden Göztepe'nin yıldızlarına teklif yağıyor. Sarı-kırmızılı ekipte kaptan Halil Akbunar, kaleci İrfan Can Eğribayat, Dino Arslanagic'in ardından stoper Atınç Nukan da yaz transfer döneminin gözdesi oldu.

ATINÇ BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR

Deneyimli stopere Süper Lig'in yeni ekipleri Ankaragücü ve Ümraniyespor'un ardından eski takımı Beşiktaş da talip oldu. Beşiktaş'ın stoperi Vida'nın sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle Göz-Göz'den eski oyuncusu Atınç'la ciddi olarak ilgilendiği ifade edildi. Sarı-kırmızılı ekiple 2024 yılına kadar kontratı bulunan Atınç için Beşiktaş'ın yanı sıra Ümraniye ve Ankaragücü'nün de resmi teklifini kulübe iletmesi bekleniyor. 1. Lig'de forma giymek istemeyen 28 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'ın teklifine daha sıcak baktığı ifade edildi.

Bakmadan Geçme