Göztepe transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

Spor Toto 1. Lig’de transferin en iddialı ekiplerinden olan Göztepe, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Takımdaki tecrübeli...

Spor Toto 1. Lig'de transferin en iddialı ekiplerinden olan Göztepe, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Takımdaki tecrübeli isimlerin yanına genç oyuncu takviyesi de yapmak için araştırmalarını sürdüren Göz-Göz, Senegal Premier Lig'i ekiplerinden Diambars forması giyen 20 yaşındaki Senegalli sol kanat oyuncusu İbrahima Sory Diallo ile söz kesti. Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu'dan Ali Dere ve Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak'ı kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, son olarak genç sol kanadı renklerine bağlamaya çok yakın.

TURNUVADA ÖNE ÇIKTI

Göztepe'nin sahibi olan Sport Republic grubunun genç yetenekleri keşfetmek için düzenlediği turnuvada Diambers takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Diallo, gözlemcileri etkilemişti. Diallo İsviçre kulüplerinin de temas kurduğu ancak İzmir temsilcisinin hızlı davrandığı öğrenildi. Genç yıldız önümüzdeki günlerde sağlık kontrollerinin ardındın resmi anlaşmayı imzalaması bekleniyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme