Göztepe transferde Fenerbahçe ile resmi görüşmelere başladı

Yeni sezona kısa bir süre kala transfer çalışmalarına hzı veren Göztepe, orta saha transferi için Fenerbahçe’nin...

Yeni sezona kısa bir süre kala transfer çalışmalarına hzı veren Göztepe, orta saha transferi için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

Orta sahaya takviye yapmak isteyen ve bugüne kadar pek çok isimle resmi temaslarda bulunan İzmir temsilcisi, son olarak Fenerbahçe'de forma giyen Miha Zajc'a kancayı taktı. Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil'in Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la olan ikili ilişkileri nedeniyle transferde öncelik sahibi olan Göztepe, oyuncunun transferini 2. kampa yetiştirmek istiyor.

Son beş sezondur Fenerbahçe forması giyen Miha Zajc'ın, yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun gözüne giremediği öğrenildi. 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun da düzenli forma giymek istemesi nedeniyle Göztepe'ye transfere sıcak baktığı iddia edildi.

20 GOL 6 ASİST

Geçen sezon 21 maçta forma giyen Zajc, 2 gol attı. İki takım arasındaki görüşmeler devam ederken, İzmir temsilcisi oyuncunun bonservisini almak istiyor. Fenerbahçe'de altı sezonu geride bırakan Miha Zajc, toplamda sarı-lacivertli formayı 123 kez terletti. Slovenyalı orta saha bu müsabakalarda rakip ağları 20 kez sarsarken, 6 kez arkadaşlarına serviste bulundu.

BATUHAN VURUŞKANLAR

Bakmadan Geçme