Göztepe transferde Fenerbahçe’nin kapısını çalacak

Transfer döneminin hızlı ekibi Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını aralısız sürdürüyor. Teknik direktör Jose Mourinho’nun göreve başlamasının...

Transfer döneminin hızlı ekibi Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını aralısız sürdürüyor.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun göreve başlamasının ardından kadroda yeniden yapılanmaya giden Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimlerde belli olmaya başladı.

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve gelecek sezon oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen 32 yaşındaki Joao Pedro'yu yakın takibe alan İzmir temsilcisi, transfer için Fenerbahçe ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

STANİLOV ONAY VERDİ

Nazım Sangare ve Koray Günter takviyeleriyle savunma hattında Süper Lig tecrübesi yaşamış isimlere güvenen İzmir ekibi, bonservisi Fenerbahçe'de bulunan Brezilyalı forvet Joao Pedro'yu gözüne kestirdi. Teknik Direktör Stanimir Stoilov'un çok beğendiği 32 yaşındaki oyuncunun İtalyan vatandaşlığı da bulunuyor.

KİRALAMA TEKLİFİ MASAYA KONULACAK

Sarı-lacivertlilerin Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun planlarında yer almayan usta forvetin geçen sezon gibi kiralanması bekleniyor. 1992 doğumlu futbolcu ile ülkesinin takımlarından Atletico Mineiro da temasa geçti. 2022- 23 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Pedro, geçen sezonu Gremio'da tamamlamıştı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme