Göztepeli İrfan Can, İstanbul yolcusu

Göztepe’de taraftarlarla girdiği tartışmanın ardından süresiz olarak kadro dışı bırakılan İrfan Can Eğribayat’ın yeni adresi netlik kazandı....

TAKİP ET

Göztepe'de taraftarlarla girdiği tartışmanın ardından süresiz olarak kadro dışı bırakılan İrfan Can Eğribayat'ın yeni adresi netlik kazandı. 23 yaşındaki eldivenin kısa süre içerisinde imza atacağı takımın Galatasaray olması beklenirken, araya bir başka İstanbul takımı girdi.

GÖZTEPE'YE 500 BİN EUROYA GELDİ

Adanaspor altyapısında yetişen İrfan Can Eğribayat, Spor Toto 1. Lig ekibinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Beşiktaş'ın da ilgilendiği süre zarfında devreye giren Göztepe, 2020-2021 sezonu başında 500 bin euro bonservis bedeli ödeyerek genç kaleciyi transfer etti.

32 MAÇTA 50 GOL YEDİ

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon küme düşen Göztepe'de taraftarların ilk tepki gösterdiği isim İrfan Can Eğribayat oldu. Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda 32 müsabakada oynayan genç eldiven kalesinde 50 gol gördü.

TARAFTARLA TARTIŞMIŞTI

Göztepe'nin Süper Lig'in 30'uncu haftasında oynadığı Alanyaspor maçında 2-0'lık mağlubiyet sonrası sarı-kırmızılı taraftarlarla tartışan İrfan Can Eğribayat bu davranışı sonrası tepki çekti. 23 yaşındaki file bekçisi takım arkadaşları ve idarecilerin araya girmesiyle zor sakinleştirilebildi.

ÖZÜR YETMEDİ

İrfan Can Eğribayat yaşananların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve taraftarlardan özür diledi. Göztepe Kulübü, İrfan Can Eğribayat'ın özrüne rağmen genç file bekçisini kadro dışı bıraktı. 23 yaşındaki eldiven daha sonra İzmir ekibinin formasını bir daha giyemedi.

AYRILIK KESİN GİBİ

Spor Toto Süper Lig'e 5 yıl aradan sonra veda eden İzmir ekibinde sezon içerisinde birçok yıldız futbolcuyla yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılarda Halil Akbunar ve İrfan Can Eğribayat'ın da gelir elde edilerek takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

GALATASARAY'A GİDECEK Mİ?

Galatasaray'la adı anılmasına karşın Cimbom İrfan Can için harekete geçmiş değil. İrfan Can'a ilgisi olan bir başka kulüp ise Kasımpaşa. İstanbul'da yaşamak isteyen İrfan Can'ın Kasımpaşa'nın teklifine olumlu baktığı gelen haberler arasında. Önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Göztepe ise İrfan Can'dan iyi bir bonservis geliri elde etme amacında. Göztepe ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te bitecek olan İrfan Can Eğribayat'ın güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro olarak ifade ediliyor.

Bakmadan Geçme