Gülben Ergen'den Adalet Bakanı Tunç'a çağrı 

Şarkıcı Gülben Ergen, Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a seslendi.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Diyarbakır'da vahşice öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili üzüntüsünü dile getirerek, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a yönelik bir çağrıda bulundu. Ergen, cinayetin faillerinin hala bulunamamasına ve soruşturmanın yavaş ilerlemesine dikkat çekerek, Bakan Tunç'tan kamuoyuna bir açıklama yapmasını istedi.

Gülben Ergen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Narin Güran'ın ölümünün ardından bir ay geçmiş olmasına rağmen, cinayetin faillerinin ve nedeninin aydınlatılmamış olmasına duyduğu rahatsızlığı belirtti. Ergen, Bakan Tunç'a hitaben şu ifadeleri kullandı: “Sayın Bakanım, Narin'in katilleri ve öldürülme sebebini toplum olarak, özellikle ebeveynler olarak öğrenmek istiyoruz. Bir ay geçmesine rağmen sabırla bizlere yapacağınız açıklamayı bekliyoruz. Soruşturmanın selameti için olan yayın yasağı ve gizlilik dönemi gibi hassas süreçlerin geçtiğini düşünüyoruz.”

Türkiye'yi derinden sarsan Narin Güran cinayeti, kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, cinayetin ardındaki sebeplerin hala netleştirilememiş olması tepki çekiyor. Özellikle çocuk sahibi aileler, bu vahşetin neden işlendiğini öğrenmek istediklerini vurgularken, Gülben Ergen'in de bu konudaki sessizliği bozarak yetkililere çağrıda bulunması dikkat çekti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un sosyal medya hesabı üzerinden Ergen'in yorumuna yanıt verip vermeyeceği ise merak konusu.

Bakmadan Geçme