Gündoğan Spor U-14 Kategorisinde İzmir Şampiyonu Oldu

SAMİME EKTİR Bu zaferle birlikte Gündoğan Spor, Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı. 13 Mart’ta Kütahya’da yapılacak...

SAMİME EKTİR

Bu zaferle birlikte Gündoğan Spor, Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı. 13 Mart'ta Kütahya'da yapılacak teknik toplantının ardından 14 Mart'ta grup maçları ve kura çekimi gerçekleşecek. Finaller ise 17 Mart'ta oynanacak.

Gündoğan Spor Kulübü kurucusu ve hocası Osman Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

'14 yaş grubunda İzmir finalinde şampiyon olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımıza, ailelerine ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Türkiye finallerinde de İzmir'i en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız.'

Gündoğan Spor, Türkiye finallerinde Bilecik, Eskişehir, Denizli, Kütahya ve diğer bir İzmir takımı olan İzmirspor ile karşı karşıya gelecek. Grup maçlarının ardından kura çekimi ile belirlenecek eşleşmeler sonucunda finaller 17 Mart'ta oynanacak.

Gündoğan Spor'un bu başarısı İzmir futbol camiasında büyük sevinçle karşılandı. Kulüp yöneticileri ve taraftarlar, Türkiye finallerinde de Gündoğan Spor'a destek olacaklarını ve İzmir'i en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını dile getirdiler.

 

Bakmadan Geçme