Gündoğdu Meydanı'nda can dostlarla büyük buluşma!

Konak Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve hayvan dostlarına yönelik farkındalık yaratan 'Patilerin Festivali', 5 Ekim'de Gündoğdu Meydanı'nda İzmirlilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan festivale tüm hayvanseverleri davet eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Dünya Hayvanları Koruma Günü'nü Patilerin Festivali ile kutluyoruz. Festival, hayvan haklarını koruma, onların yaşam hakkına saygı duyma ve her canın değerli olduğunu anlamamızı sağlayacak” dedi.

Hayvanseverler Gündoğdu Meydanı'nda Buluşuyor

Konak Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği “Patilerin Festivali”, bu yıl da Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek. Festival, hayvan hakları, sahiplendirme ve farkındalık yaratma amacıyla hayvanseverleri bir araya getirirken, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da etkinliğe destek vermesi bekleniyor. Festivalde, sahiplenmek isteyen vatandaşlar Konak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü standından bilgi alabilecek, sahiplendikleri dostlarına hediye paketleri sunulacak.

Başkan Mutlu: “Sahiplenme Bilincini Artırmayı Hedefliyoruz”

Dünya Hayvanları Koruma Günü'nün de kutlanacağı etkinlik hakkında konuşan Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, festivale tüm İzmirlileri davet ederek şu ifadeleri kullandı: “Festivalimiz, hayvanları koruma bilincini yaygınlaştırmayı amaçlıyor. Biz, sokakta yaşayan dostlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Onları satın almak yerine sahiplenmek, hayvanların yaşam haklarını savunmanın en önemli yollarından biri. Festivalimizle bu farkındalığı artırmayı umuyoruz.”

Eğlenceli ve Farkındalık Dolu Bir Gün

Patilerin Festivali, eğlenceli etkinliklerle dolu bir gün vaat ediyor. Can Dostlar Yetenek Yarışması, Kutay Özkan ve Yetenekli Köpekler gösterisi, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Atlı Polis Birimi ve Köpek Eğitim Merkezi'nin gösterileri gibi çeşitli programlar katılımcılarla buluşacak. Çocuklar için düzenlenecek oyunlar ve eğitim atölyeleri de festivale renk katacak.


Bakmadan Geçme