Güzel Aşklar Diyarı dizisinin konusu ne? Nerede çekiliyor? 

Güzel Aşklar Diyarı, etkileyici oyuncu kadrosuyla dikkat çekerken, Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde çekiliyor. Peki dizi nerede çekiliyor? Konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde…

Güzel Aşklar Diyarı, etkileyici oyuncu kadrosuyla dikkat çekerken, Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde çekiliyor. Peki dizi nerede çekiliyor? Konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde…

Güzel Aşklar Diyarı dizisi, il bölümü ile ekranlara geldi. Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği dizi, iki buçuk yıllık hazırlık sürecinin ardından yayın hayatına başladı. Aşkın, masum bir ailenin felaketine yol açtığı hikaye, etkileyici kadrosu ve çekim yerleriyle dikkat çekiyor.

DİZİNİN KONUSU

Güzel Aşklar Diyarı dizisi, aşk ve entrikanın iç içe geçtiği duygusal bir yolculuğa izleyicileri davet ediyor. Hikaye, birbirinden farklı karakterlerin hayatlarının kesişmesiyle başlıyor ve genç bir kadının, hayatının aşkını bulma umuduyla çıktığı yolculuğu merkeze alıyor. Bu süreçte karşılaştığı zorluklar ve hayal kırıklıkları, dizinin dramatik yapısını güçlendiriyor.

Dizi, büyüleyici Kapadokya atmosferinde geçiyor ve aşkın yanı sıra geçmişin sırları ile aile bağlarını da derinlemesine ele alıyor. Ana karakterler, birbirlerine olan aşklarını yaşarken, aynı zamanda geçmişleriyle yüzleşmek zorunda kalıyor. İhanet, entrika ve beklenmedik olaylarla dolu bu hikaye, izleyicileri sürekli olarak merak içinde tutmayı başarıyor.

OYUNCU KADROSU

Dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy üstlenirken, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme aldı. Kadroda usta isimler yer alıyor:

- Halil Ergün (Hakim Alaca)
- Özgü Kaya (Deniz)
- Burak Berkay Akgül (Arhan)
- Meltem Cumbul (Gönül Alaca)
- Melis Birkan
- Ege Kökenli
- Özgür Emre Yıldırım
- Ekin Aksoy
- Berkan Şal
- Ali Başar
- İbrahim Dizlek
- Miray Akay
- Yankı Ayhan
- Yunus Narin
- Ersel Şibil
- Mustafa Arda Işık
- Işıltı Su Alyanak
- Lidya Atlik

KARAKTERLER

Dizinin odak noktası, Deniz ve Arhan'ın büyük aşkı etrafında şekilleniyor. Deniz karakterine Özgü Kaya hayat verirken, Arhan'a Burak Berkay Akgül eşlik ediyor. Alaca Konağı'nın sahibi Hakim Alaca'yı Halil Ergün, gelini Gönül Alaca'yı ise Meltem Cumbul canlandırıyor.

ÇEKİM YERLERİ

Güzel Aşklar Diyarı, esas olarak Kapadokya'da çekilirken, Karadeniz ve Diyarbakır gibi çeşitli coğrafyalarda da sahneler bulunuyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme