Güzelbahçe Belediyesi'nden köylülere destek

Güzelbahçe Belediyesi, özellikle köylü kadınların hayatını kolaylaştırmak için harekete geçti. Payamlı Köyü'ne meclis üyeleriyle birlikte giderek,...

Güzelbahçe Belediyesi, özellikle köylü kadınların hayatını kolaylaştırmak için harekete geçti. Payamlı Köyü'ne meclis üyeleriyle birlikte giderek, salça ve üzüm sıkma makinelerini köylülere teslim eden Başkan Mustafa Günay, 'Bu işin hakkından siz gelirsiniz. Siz üreteceksiniz, biz sizden alıp satacağız. Makine bizden, ürünler sizden, satması da bizden' dedi.

TALEP KÖYLÜLERDEN GELDİ

Başkan Günay, seçim sürecinde köylerden gelen salça ve üzüm sıkma makinesi taleplerine hızla yanıt verdiklerini belirtti. 'Arkadaşlarımız makineleri temin etti, biz de meclis üyelerimizle birlikte köylülerimizle buluştuk. Artık makineleri rahatça kullanabilirler. Bu talepler köylülerimizden geldi ve onların kullanımına sunduk. Güzelbahçeli diğer vatandaşlarımızdan da talep gelirse onlara da makineleri temin edeceğiz' diye konuştu.

ÜRETEN VE YÖNETEN KÖYLÜLER

Projelerini birer birer hayata geçirmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Günay, 'Halkımız ne istiyorsa onu yapmaya devam edeceğiz. Üreten sizlersiniz, yöneten de sizler olacaksınız. Siz üretin, biz ürettiklerinizi sizden alıp pazarlayıp satalım' diyerek sözlerini tamamladı.

Bu girişimle birlikte Güzelbahçe'deki köylü kadınların üretim sürecinin desteklenmesi ve yerel ekonomiye katkı sağlanması hedefleniyor. Başkan Günay ve ekibinin bu projesi, köylüler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

ALİ ÖZKAYA 

Bakmadan Geçme