Güzelbahçe'de gece mesaisi: 7 kilometrelik Seferihisar yolu refüj düzenlemeleri hız kesmeden devam ediyor

Gece çalışmaları neden başladı? Yoğun trafik nedeniyle Seferihisar yolundaki refüj düzenlemeleri gece saatlerine kaydırıldı. Sabah erken mesaiyle çözüm! Çalışmalar, 05.00-08.00 saatleri arasında yürütülerek trafik ve okul servisleri etkilenmeden devam ediyor. 

Güzelbahçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Seferihisar yolu üzerindeki 7 kilometrelik orta refüj düzenleme çalışmalarına gece mesaisinde de devam ediyor. Yoğun trafik nedeniyle çalışma saatlerinde değişiklik yapılırken, refüj düzenlemeleri sabahın erken saatlerine çekildi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Seferihisar yolundaki çalışmaların mayıs ayında başladığını belirterek, trafik yoğunluğu ve karayollarının yol yapım çalışmaları nedeniyle çalışmaların geceye alındığını açıkladı. “Seferihisar yolunda Karayolları tarafından başlatılan asfaltlama işlemi, yol üzerindeki trafiği daha da yoğunlaştırdı. Okulların açılmasıyla bu yolda ciddi bir trafik sorunu oluşmaya başladı. Karayolları, refüj düzenlemeleri ve yol yapım çalışmalarının daha sorunsuz ilerleyebilmesi için bizden çalışmalarımızı geceye almamızı talep etti,” dedi.

Belediye ekiplerinin sabah 05.00'te çalışmaya başlayıp, 08.00'de çalışmaları tamamladığını ifade eden Günay, çalışmaların özellikle okul saatlerine denk getirilmemesine özen gösterildiğini belirtti. “Güzelbahçe'deki okulların yoğunluğu ve okul servislerinin bu yolu kullanması nedeniyle hem vatandaşlarımızı hem de öğrencilerimizi mağdur etmeden düzenlemeleri yapıyoruz. İlçemizin daha temiz, yaşanabilir ve mutlu bir yer olması için gece gündüz demeden çalışıyoruz,” diye ekledi.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanması ve trafik sıkışıklığının azaltılması hedefleniyor.

Kaynak: Güzelbahçe Belediyesi

Bakmadan Geçme