Gwyneth Paltrow ve Timothée Chalamet'in öpüşme sahnesi ne anlatıyor?

Gwyneth Paltrow ve Timothée Chalamet'in 'Marty Supreme' filmindeki tutkulu öpüşme sahnesi sosyal medyada nasıl yankı buldu? Paltrow, 5 yıl sonra beyazperdeye dönüş yaparken Chalamet'in bu projede yer alması kararını nasıl etkiledi? Peki, filmdeki karakterler gerçek hayattan kimlerden esinlendi? Josh Safdie'nin yönettiği bu yapımda, masa tenisi efsanesi Marty Reisman'ın hayatı nasıl kurgulandı?

Gwyneth Paltrow'un yeni filmi 'Marty Supreme'in New York'taki çekimlerinde, Paltrow ve rol arkadaşı Timothée Chalamet'in tutkulu öpüşme sahnesine ait görüntüler yayımlandı.

52 yaşındaki Paltrow ile 28 yaşındaki Chalamet'in sahnesi, gece bir sokakta çekildi. Film, profesyonel masa tenisi oyuncusu Marty Reisman'ın hayatından esinlenirken, Gwyneth Paltrow'un 5 yıllık bir aradan sonra beyazperdeye dönüşüne sahne oluyor.

Paltrow'un, Timothée Chalamet'i çok seven 20 yaşındaki kızı Apple'dan ilham alarak bu projeyi kabul ettiği öğrenildi. Oyunculuğa dönüş konusunda isteksiz olmasına rağmen, Chalamet'in hem yapımcı hem de başrol oyuncusu olduğunu öğrenince teklife olumlu yanıt verdi.

Gwyneth Paltrow'un eski eşi Chris Martin ile evliliğinden kızı Apple'ın yanı sıra 18 yaşında Moses adında bir oğlu bulunuyor. Josh Safdie'nin yönetmenliğini üstlendiği film, biyografik olmaktan ziyade kurgusal bir orijinal yapım olarak lanse ediliyor. Timothée Chalamet'in karakteri, tüm zamanların en başarılı Amerikan masa tenisi oyuncularından biri olan Marty Reisman'dan esinlenerek yazıldı. Reisman, 1946 ile 2022 arasında 22 büyük masa tenisi maçını kazanmış bir sporcu olarak tanınıyor.

Bakmadan Geçme