Hafta sonu 2 lider İzmir’de miting yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın saat 15.30'da Gündoğdu Meydanı'ndan İzmirlilere seslenecek. Burada vatandaşlara hitap ettikten sonra Bayraklı Şehir...

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın saat 15.30'da Gündoğdu Meydanı'ndan İzmirlilere seslenecek. Burada vatandaşlara hitap ettikten sonra Bayraklı Şehir Hastanesi ile Buca ve Menderes Devlet Hastaneleri'nin resmi açılışlarını gerçekleştirecek. Ayrıca İzmir Valiliği tarafından aynı yerinde yapılan İktisat Kongresi binasında açılışı kurdelesini kesecek, binada incelemelerde bulunacak.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da, gerçekleşecek mitinge vatandaşları davet etti. Saygılı, 'Cumhurbaşkanımız İzmir'in en temel sorununa dahi, yerel idarenin işidir demeden elini uzatmış, bu şehrin önünü çok kez açmıştır. Keza bakanlarımız, vekillerimiz de öyle. Yine, büyük açılışlar yapacak, müjdeler verecek. Gündoğdu Meydanı 'Cumhuriyet' diyecek, devletin bekası diyecek. Gerçek bir hizmet adamını milletin adamını ağırlayacak. Kendisi, Türkiye'nin dört yanına olduğu gibi, İzmir'e de hiç eli boş gelmedi. Yine öyle olacak. Nasıl 14 Mayıs sandığı eğriyle doğruyu ortaya koyacaksa, mitingimiz de İzmir için hayırlısı ile şerrin ne olduğunu ortaya koyacak. Bu buluşmanın tarihi ve kritik bir önemi olduğunu düşünüyoruz' dedi.

İzmir'e yakışacak

Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazar günü saat 15.30'da Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak mitingde İzmirlilerle buluşacak. Millet İttifakı'nın tüm liderlerinin katılacağı İzmir mitingine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılarak İzmirlilere seslenecek.
Miting öncesi CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tüm ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Demokrasi şölenine dönüşmesi planlanan tarihi İzmir mitingi için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirten CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 'İzmir Gündoğdu meydanı tarihindeki en coşkulu ve kalabalık mitinge sahne olacak. Mitinge katılacak herkes sadece bu tarihe tanıklık etmekle kalmayacak aynı zamanda tarihi de yazacak. Coşkunun sadece karada kalmadığı, denize de yansıdığı, görsel şölenlerle dolu, İzmir'imize layık bir miting olacak. İzmir mitingi, 15 Mayıs'ta umudun, adaletin, özgürlüğün iktidarı kurulduğundaki sevincimizin akıllarda kalacak resmi olacak. Tüm hemşehrilerimizi, bu tarihi ana tanık olmaya çağırıyoruz' dedi.

(es.)

 

Bakmadan Geçme