Hakan Kurtaş Carrera'nın yeni yüzü

Güneş gözlüğü markası Carrera, ünlü oyuncu Hakan Kurtaş ile yeni bir iş birliğine imza attı. İkonik koleksiyon, Carrera'nın moda ve spordaki köklü geçmişine ve günümüz trendlerine göre tasarlandı

1956 yılında Wilhelm Anger tarafından kurulan Carrera, ismini efsanevi Carrera Panamericana otomobil yarışından alıyor ve bu yarış ruhunu tasarımlarına taşıyor. Yıllar içinde spor gözlüklerinden moda ikonlarına kadar geniş bir yelpazeye yayılan Carrera, spor dünyasının en prestijli isimlerine eşlik etti. Günümüzde de kalitesi ve benzersiz tasarımları ile geniş bir kitleye hitap eden marka, kendini ifade etmekten korkmayanların vazgeçilmez bir stil parçası olmaya devam ediyor.

Carrera'nın DNA'sındaki cesur ve yenilikçi ruhun, başarılı oyuncu Hakan Kurtaş'ın güçlü ve enerjik duruşuyla bir araya gelmesiyle oluşan kampanyayı en iyi şekilde “Cesur” kelimesi tanımlıyor. Kampanya sadece bir stil ifadesi olmanın ötesinde; iki özgün karakterin buluşmasını simgeliyor. Carrera'nın sportif ve şık tasarımlarını benzersiz bir tavırla taşıyarak markanın modern vizyonuna yeni bir soluk getiren Kurtaş, koleksiyondaki farklı tasarımlarla da hayattaki farklı benliklerin altını çizerek kendini stil ile ifadenin etmenin önemini şu kelimelerle vurguluyor, “Carrera ile gerçekleştirdiğimiz proje benim için farklı bir anlam taşıyor. Kendimi ifade edebildiğim ve karakterime hitap eden bir proje olması bu işi benim için daha da keyifli kıldı. Carrera'nın modern ve yenilikçi ruhuyla böylesine güçlü bir projede yer almak benim için gerçekten anlamlı oldu.” dedi.

Bakmadan Geçme