Hasan Arat'tan transfer açıklaması

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, sponsorluk anlaşma töreninde açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, sponsorluk anlaşma töreninde açıklamalarda bulundu.

Taraftarların merakla beklediği projeye değinen Hasan Arat, "Kara Duvar projesi Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan geçti ancak İçişleri Bakanlığı'nın onayını bekliyor. Biz hazırız. Her şeyi yaptık, bundan sonra karar devletin kararıdır. Taraftarımız bunu arzu ediyor. Avrupa'da bunun örnekleri var. İzin verilirse camiamız çok mutlu olacak." dedi.

Transfer konusuna başlarken ayrılması planlanan oyuncuların gitmek istememesini altını çizen başkan, "Transfer toparlaması ve finali yakındır. Beşiktaş camiası huzurlu olsun. Biz eksiklerimizi biliyoruz. Hocamızın önderliğinde Beşiktaşlı çocukları sevindireceğiz. Çok fazla kontratlı oyuncu var. Biri gitmeden, yenisini alamıyorsunuz. Amir'in Rizespor'a gidişiyle, Ndour'un gelişi arasındaki saat farkına bakın. Birisi gittiği anda zaten anlaştığımız oyuncular hazır. Oyuncular gitmek istemiyor. Biz burada iyi para alıyoruz, kalalım istiyorlar. Bu kontratlar Beşiktaş'ın sırtında bir yük ancak kararlıyız, çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Arat, transferlerin devam edeceğine dikkat çekerek, "Avrupa'da transfer kapandıktan sonra 15 günlük süremiz daha olacak. O sürede önemli imkanların çıkacağını düşünüyoruz. Bu sabahtan itibaren birçok şey akmaya başladı." sözlerini sarf etti.

Bakmadan Geçme