Havalimanlarında terör paniği: Turuncu alarm verildi! 

TUSAŞ'a yönelik terör saldırısının ardından Türkiye genelindeki havalimanlarında muhtemel terör tehditlerine karşı turuncu alarm verildi.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının ardından Türkiye genelindeki havalimanlarında güvenlik önlemleri artırılarak turuncu alarm seviyesi ilan edildi.

Kahramankazan'daki TUSAŞ tesislerine yönelik düzenlenen saldırının ardından, güvenlik güçleri, olası terör tehditlerine karşı hassasiyetlerini artırmaya başladı. Bu bağlamda, havalimanları için özel önlemler alındı ve güvenlik protokolleri sıkılaştırıldı. Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı gibi büyük giriş noktalarında güvenlik kontrolleri güçlendirildi. Havalimanlarına giriş yapan araçlar detaylı bir şekilde aranırken, yolcuların kimlikleri de titizlikle kontrol ediliyor.

YOLCULARA ERKEN GELMELERİ TAVSİYE EDİLİYOR

Havalimanlarındaki güvenlik artışına ilişkin olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılan açıklamada, yolcuların uçuşlarından en az üç saat önce terminalde bulunmalarının önerildiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

“Yolcularımızın dikkatine, havalimanlarında alınan ek önlemler sebebiyle oluşabilecek zaman kayıplarına karşı, yolcularımızın uçuşlarından en az üç (3) saat önce terminale gelmeleri önerilmektedir.”

Bakmadan Geçme