'Her zaman sahadayım'

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen’in haberine göre, Seferihisar'ı ziyaret eden DP Milletvekili Salih Uzun, seçimden seçime...

TAKİP ET

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen'in haberine göre, Seferihisar'ı ziyaret eden DP Milletvekili Salih Uzun, seçimden seçime değil her zaman halkın yanında olacaklarını belirterek, 'Beni her zaman sahada göreceksiniz' dedi

DEMOKRAT Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun beraberinde Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş ile Seferihisar'ı ziyaret etti. Demokrat Parti Seferihisar İlçe Başkanı Berkant İncekara ve yönetim kurulu üyeleri eşliğinde ilçeyi gezen vekil Uzun vatandaşlar ile sohbet etti.

 

Milletvekillerinin sadece seçim zamanı sahaya inmesinin doğru olmadığını belirten Milletvekili Salih Uzun 'Seçim zamanı gelip, sonra beş yıl ortada görünmeme devri bitti. Halk seçtiği vekili yanında görmek istiyor. Ben de halkın vekiliyim. Bu yüzden beni her zaman sahada göreceksiniz. Her fırsatta geleceğim ve sizleri dinleyerek, mecliste sesiniz olacağım' dedi.

'BİRLİKTELİK SÜRSÜN'

Seferihisar Belediye Başkan İsmail Yetişkin'i makamında ziyaret eden Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun ' Genel seçimlerde bu millet için güzel bir birliktelik kurduk. Bu birliktelik devam etsin isterim' dedi.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ise ziyaretten memnuniyet dile getirerek vekil Uzun'a teşekkür etti.

 

Yetişkin ziyaretinin hemen ardından Seferihisar Üretici Pazarı'nı gezen Uzun'a vatandaşlar ilgi gösterdi. Hayat pahalılığından, asgari ücrete, emeklilerin sorunlarından, genel seçim sonuçlarına pek çok konuda halk Demokrat Parti milletvekili Salih Uzun'a düşüncelerini iletti, taleplerini belirtti.

Vekil Uzun'un ziyaretinin bir diğer durağı esnaf oldu. Seferihisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Seferihisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ziyaretlerinde bulunarak onlarla ilgili şikayetleri, sorunları dinledi.

 

Hayata geçirmek istedikleri projerinde elinden gelen desteği esirmeyeceğini söyledi.
Milletvekili Salih Uzun ilçeden ayrılmadan önce beraberindeki vatandaşa dönerek '1 Ekim'de meclis açılıyor. Mecliste muhalefet görevimizin gereklerini yerine getireceğiz. Demokrat Parti'nin adını sıkça duyacaksınız. Biz mecliste halkımızın sesi olacağız' dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme