Hülya Avşar ve Nurgül Yeşilçay'ın eğlenceli paylaşımları sosyal medyada gündem oldu!

Hülya Avşar zeytin hasadını nasıl yorumladı? Neden ağaç tepesine çıktı? Samimi sözleriyle sahte zeytinyağına tepki mi gösterdi? Nurgül Yeşilçay, Victoria's Secret'a esprili bir gönderme yaparken denizde yüzme videosuyla hayranlarını nasıl güldürdü? Ünlü isimlerin bu paylaşımları sosyal medyada nasıl yankı buldu? Tüm detaylar haberimizde...

Hülya Avşar'ın ağaç tepesinde zeytin toplarkenki görüntüleri ve Nurgül Yeşilçay'ın ekim ayında denizde yaptığı esprili Victoria's Secret paylaşımı dikkat çekti.

Hülya Avşar ve Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesaplarından samimi ve eğlenceli paylaşımlar yaptı. Avşar, ağaç tepesine çıkarak zeytin topladığı anları paylaştı ve "Öyle olmaz o işler. Hasat bereketli... Sahte zeytinyağlarından bıktık değil mi? Ya kendi işini kendin yapacaksın ya da bu sopayı yiyeceksin. Berekete bakın, maşallah," dedi.

Yeşilçay ise Victoria's Secret Şovunu eleştirdiği bir video paylaşarak, "Victoria's Secret, işine bak kardeşim" ifadelerini kullandı. Ayrıca, ekim ayında denize girdiği bir görüntüyü paylaşarak, "Bir yerlerde hâlâ yaz. Biz ne yapıyoruz İstanbul'da? Sizin için yüzdüm. Gözünüz, gönlünüz açılsın," notunu düştü.

Bakmadan Geçme