İESOB'dan Özgür Özel'e nezaket ziyareti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret eden İzmir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata, Özel'i İzmir'e davet etti.

İzmir Esnaf Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Esnafların yerel yönetimlerden beklentilerinin masaya yatırıldığı ziyaretin oldukça verimli geçtiği öğrenildi.,

"ESNAF SANATKARLAR YEREL YÖNETİMLERLE İÇ İÇE ÇALIŞIYOR"

İESOB Başkanvekili Ali Üstün ile birlikte Özgür Özel'e İzmirli esnaf sanatkarların durumu hakkında bilgi verdiklerini söyleyen Yalçın Ata, "Esnaf sanatkarlar faaliyetlerini sürdürürken yerel yönetimlerle iç içe çalışıyorlar. Tabelasından işgaliyesine, suyundan katı atık bedeline her adımda esnaf sanatkarlar yerel yönetimlerle ilişkili faaliyetlerini sürdürüyorlar. Bu açıdan yerel yönetimlerle olan sıkıntılar ve beklentiler bizim için büyük önem arz ediyor. Dolayısıyla ziyarette yerel yönetimlerden olan beklentilerimiz de konuşuldu. Hangi partiden olursa olsun, belediyelerimizin esnaf sanatkarlara vereceği her türlü katkıya müteşekkir oluruz" dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Ata Özgür Özel'e, esnaf sanatkarların genel sorunları ve İESOB'nin çözüm önerilerini içeren kitabı takdim etti. Ata ayrıca günün anısına Özel' e İzmir'e ait ürünlerden oluşan bir hediye de sundu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme