İGC'den gazetecilere 17 dalda ödül

İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen, Türkiye’nin en köklü ve en kapsamlı gazetecilik yarışması Şehit Gazeteci Hasan...

TAKİP ET

İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen, Türkiye'nin en köklü ve en kapsamlı gazetecilik yarışması; Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik Yarışması'nda 2022 yılının kazananları açıklandı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Uluslararası Basın Merkezi'nde toplanan İhtisas Jürileri, 2022 yılının en başarılı çalışmalarını, Gazetecilik ve Gazetecilik Teşvik alanlarında değerlendirdi. Gazetecilik Yarışması'nda 9 kategoride toplam 9 eser ödüle layık görüldü. Gazetecilik Teşvik Yarışması'nda ise 8 kategoride 8 eser ödül aldı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik Yarışması'nın Türkiye'nin medya alanında en önemli yarışmalarının başında geldiğini vurgulayarak, oluşturulan ihtisas jürileri ile kapsamlı bir çalışma yapıldığını söyledi.

Alanında uzun yıllara dayalı deneyimi olan ve objektif karar veren meslektaşlarına teşekkür eden İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, bağımsız gazeteciliğin meşalesini yakan Hasan Tahsin'in adını taşıyan yarışmada ödül almanın eşsiz bir mesleki onur olduğunu ifade etti.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme