İletişim Başkanı Altun'dan soykırım paylaşımı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail'in Gazze'deki saldırılarının yıl dönümünde sosyal medya hesabı üzerinden mesaj paylaştı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail'in Gazze'deki saldırılarının yıl dönümünde sosyal medya hesabı üzerinden mesaj paylaştı.

Başkan Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, İsrail'in bir yıldır tüm dünyanın gözü önünde gerçekleştirdiği soykırıma dikkat çekerek, “Adeta gözü dönmüş bir şekilde hukuk, ilke, ahlak ve sınır tanımadan sivil, masum, sağlık çalışanı ve gazeteci demeden katliamlar yapıyor. Bu vahşet, insanlığın ortak vicdanını yaralıyor” dedi.

“CEZASIZ KALMAYACAKTIR”

7 Ekim 2023'ten bu yana süren saldırılarda yaklaşık 50 bin Filistinlinin hayatını kaybettiğini belirten Başkan Altun, “Yakın tarihin gördüğü en büyük zulümlerden biri olan bu vahşet, elbette cezasız kalmayacaktır. İsrail, bu zulümlerinin hesabını er ya da geç verecektir” ifadelerine yer verdi.

“ULUSLARARASI TOPLUMU SES ÇIKARMAYA DAVET EDİYORUZ”

Uluslararası toplumu İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü soykırıma karşı birlik olarak karşı gelmeye davet eden Başkan Altun, zulmün karşısında olmaya devam edeceklerinin vurgusunu yaparak, "Tarihin utanç sayfalarında yerini alan bu soykırımı lanetliyoruz. Uluslararası toplumu, bu soykırımın mimarlarına karşı daha fazla ses çıkarmaya davet ediyoruz. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, masum insanların yanında, zulmün karşısında yer almaya devam edeceğiz" diye konuştu.


Bakmadan Geçme