İlköğretim Haftası'nı öğrencilerle birlikte kutladı

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Kıbrıs Şehitleri İlkokulu'nda düzenlenen İlköğretim Haftası kutlama programına katıldı.

Programda, ilk ders zili Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte çalındı. Başkan Mutlu, öğrencilere ve öğretmenlere başarılı bir eğitim yılı dileyerek, “Konak Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Kıbrıs Şehitleri İlkokulu'nda Coşkulu Kutlama

İlköğretim Haftası kapsamında, Kıbrıs Şehitleri İlkokulu'nda 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasına yönelik bir kutlama programı düzenlendi. Etkinliğe, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'nun yanı sıra Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut, okulun müdürü Ceylan Mercanyıldızhan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Minik öğrencilerin okula kavuşma heyecanı, hazırladıkları gösterilerle doruğa ulaştı. Programın ardından öğrenciler sınıflarında ziyaret edildi.

İlk Ders Zili Törenle Çalındı

Öğrencilerin sergilediği renkli gösterilerin ardından, okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencileri ile bu yıl mezun olacak dördüncü sınıf öğrencilerinin katılımıyla ilk ders zili çalındı. Törende konuşan Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, öğrencilere hitaben, “Her birinizin eğitim-öğretim yılını kutluyorum. Başarı ve güzelliklerle dolu bir yıl geçirmenizi diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Mutlu'dan Öğrencilere Başarı Mesajı

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, tüm öğrencilere, öğretmenlerine ve ailelerine başarılı bir eğitim yılı dileyerek, Konak Belediyesi'nin her zaman çocukların yanında olduğunu vurguladı. Mutlu, “Yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum. Konak Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağımıza ve bunun için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyorum. Hepiniz için başarılı bir yıl olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Eğitim Camiası Yeni Döneme Hazır

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut, programda yaptığı konuşmada, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecan, şevk ve inançla Milli Eğitim ailesi olarak göreve hazırız” dedi. Kıbrıs Şehitleri İlkokulu Müdürü Ceylan Mercanyıldızhan ise, “Yeni eğitim-öğretim yılının hepimiz için başarılı, sağlıklı ve huzurlu geçmesini temenni ediyorum. İlköğretim Haftası'nı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kıbrıs Şehitleri İlkokulu'nda gerçekleştirilen bu coşkulu kutlama programı, yeni eğitim-öğretim yılının başarı dilekleriyle başladı.


Bakmadan Geçme