Immobile ve Santarelli'ye mükemmeliyet ödülü verildi

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Danielle Santarelli ve Beşiktaş'ın İtalyan futbolcusu Ciro Immobile, İtalya'da gerçekleştirilen Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri'nde ödüle layık görüldü.

İtalya'nın başkenti Roma'da 21 Ekim'de düzenlenecek Uluslararası Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni için geri sayım başladı. Geçen yıl ilki gerçekleştirilen törenin hazırlıkları devam ederken, onur konuğu olarak ödül alacak isimler de belirlendi. Akdeniz Gazeteciler Derneği tarafından organize edilen etkinlik, uluslararası alanda başarı göstermiş ve barış, dostluk, kültür, sanat ve spor alanlarına katkıda bulunan prestijli isimleri onurlandıracak.

Tören, Roma'nın simge yapılarından Palazzo Valentini'de gerçekleştirilecek. Beşiktaş'ta yeni transfer olan İtalyan futbolcu Ciro Immobile, mükemmeliyet ödülünün sahibi olurken, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Danielle Santarelli de uluslararası mükemmeliyet ödülünü alacak. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da onur konuğu olarak davet edildi.

İtalya Spor Bakanı Andrea Abodi, jüri heyeti tarafından özel ödüle layık görüldü.'

Bakmadan Geçme